Resultaten voor regenput

regenput
 
Regenwaterput plaatsen Het Kempens Riooltje Retie.
Voor jarenlang plezier van een stevige regenwaterput! Is een regenput plaatsen verplicht? Als u uw woning bouwt of grondig renoveert is het in bepaalde gevallen verplicht om een regenwaterput te plaatsen. Uw provincie of gemeente kan altijd strengere regels opleggen. Informeer altijd bij uw gemeente welke regels van toepassing zijn. Bent u verplicht om een regenwaterput te plaatsen dan zal die vaak ook een bepaald minimumvolume moeten hebben volgens de gewestelijke stedenbouwkundige verordening. In de bouwvergunning is vermeld wat de minimale of maximale inhoud van de regenwaterput moet zijn. Wat kan u doen met het regenwater? Het opgevangen regenwater kan u dan gebruiken om het toiletten door te spoelen, kledij te wassen, uw woning of auto schoon te maken of om uw tuin te sproeien. Voor het drinken, vaatwas en persoonlijke hygiëne raden we regenwater af. Het regenwater mag nergens in contact komen met het drinkwater, zodat je het drinkwaternet niet vervuilt. Alle leidingen moeten dus gescheiden zijn. Bel nu naar 0497 / 382 298. Vraag uw prijs aan. 0497 / 382 298.
regenwaterputten
ONDERGRONDSE OPSLAGTANKS / REGENWATERPUTTEN. EASY RAIN 5000 PLATTE REGENWATERPUT 5000L. EASY RAIN 5000 PLATTE REGENWATERPUT 5000L. 247 x 225 x 120. ø in en uitgang mm. ø toegang mm. Een distributiepunt zoeken. Een distributiepunt zoeken. DSPlastics zal bovenstaande persoonlijke gegevens gebruiken om mij te contacteren. Deze gegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van DSPlastics. VLAKKE ONDERGRONDSE REGENWATERTANKS. Dankzij de lage bouwvorm is het mogelijk de regenwaterput in te bouwen bij een hoog grondwaterpeil. extra lage kunststoftank en lichtgewicht voor een lage inbouwdiepte. telescopische schacht tot 70cm incl deksel DIN1989 met rubberen DS dichting. extra aansluitpunt voor een aanzuigdarm voor uw regenwaterrecuperatiesysteem. uiterst bestand tegen grondwater. hijsogen om de tank makkelijk te plaatsen. Optie: ingebouwde filter. De hemelwatertank wordt ondergronds en liefst zo dicht mogelijk bij de bron geplaatst.
regenput Gemeente Brecht.
De Vlaamse overheid wil stimuleren dat hemelwater regenwater gebruikt wordt om toiletten door te spoelen, te poetsen, de wasmachine te laten draaien, Daarom geven veel gemeenten een subsidie als u een regenwaterput installeert. Lees verder over Subsidie voor een regenwaterput hemelwaterput.
Regenwaterput Stad Roeselare.
Moet de regenwaterput door omstandigheden toch in de bouwvrije voortuinstrook geplaatst worden, kan je een aanvraag voor het plaatsen van een regenwaterput in de voortuinstrook indienen. Deze aanvraag moet voldoende gemotiveerd worden en mag gericht worden aan het college voor burgemeester en schepenen.
Regenwaterput Dekeyser Grond en loonwerken.
Het waternetwerk in huizen of bedrijven in een overzicht gieten, een regenwaterput installeren tot filterputjes plaatsen: we doen het allemaal. Waternetwerk in je woning. Hoe loopt het hele netwerk van regenwater en vuil water aan je woning? Dat brengen we voor je in kaart, zodat je een duidelijk overzicht krijgt. We vertellen je welke werken zeker uitgevoerd moeten worden, zodat je helemaal in orde bent met de wetgeving. Installeren afval en regenwatersysteem. Ook de totale installatie kunnen we helemaal voor je in orde brengen. Dat gaat van het aankoppelen van alle regenwaterafvoeren, plaatsen van filterputjes en een hydrofoorpomp of de aanzuigpomp in de regenput.
Subsidie voor een regenwaterput hemelwaterput Gemeente Evergem.
Als de plaatsing van een regenwaterput stedenbouwkundig verplicht is bijvoorbeeld bij verbouwing of nieuwbouw, dan kunt u geen premie aanvragen. Zowat alles over water vindt u ook bij het Waterloket, het Vlaams informatiepunt over duurzaam omgaan met water, T 0800 99 004. IK WIL EEN MEDEWERKER SPREKEN. subsidiereglement hemelwaterinstallaties en infiltratievoorzieningen vanaf 1-1-2015 332Kb pdf. Contact en openingsuren. Administratief Centrum Evergem Adres. Fortune De Kokerlaan 11, 9940 Evergem T. 09 216 05 00 Website. Volg ons op. We werken enkel op afspraak. Maak een afspraak. Evergem Info info en afhaalpunten. Keuring van uw privériolering voor afvoer van afval of regenwater. Premie voor het plaatsen van een infiltratievoorziening.
Een regenwaterput installeren? Dit is het totale kostenplaatje WOON. hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pl
Voor een betonnen regenwaterput van 5.000 liter minimaal verplicht te plaatsen volume betaal je gemiddeld 81832, euro bij 6% btw en 93412, euro bij 21% btw, voor een put in kunststof is dat gemiddeld 1.749 euro bij 6% btw, 1.9965, euro bij 21% btw.
Strenge regels voor opvang, infiltratie en buffering van regenwater in Vlaanderen.
Gezinswoning mét regenput. Vanaf 1 januari 2014 is het verplicht om een regenput van minstens 5.000 liter te plaatsen bij nieuwbouw én bij herbouw van een eengezinswoning. Momenteel volstaat nog een regenput met een volume van 3.000 liter voor een dakoppervlakte tot 100m.
Aanbod ondergrondse tanks voor regenwaterrecuperatie.
Ondergrondse regenwaterput model Artic 1 product. Ondergrondse regenwaterput model Beluga 4 producten. Ondergrondse regenwaterput model Nordic ultraplat 3 producten. Ondergrondse regenwaterput model Panama rechthoekig 4 producten. Ondergrondse regenwaterput model Laguna en Lageto rond of ovaal 6 producten. Verwijder dit artikel.
Subsidie voor een regenwaterput hemelwaterput Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Subsidie voor een regenwaterput hemelwaterput. Subsidie voor een regenwaterput hemelwaterput. De Vlaamse overheid wil stimuleren dat regenwater hemelwater' gebruikt wordt om toiletten door te spoelen, te poetsen, de wasmachine te laten draaien, Daarom geven veel gemeenten een subsidie als u investeert in een regenwaterinstallatie.
Hergebruik Vlaamse Milieumaatschappij.
Ook verstoppingen kunnen vermeden worden met de nodige filtering van het regenwater. Je kan op drie plaatsen het regenwater gaan filteren. Bij een eerste filtering voorkom je dat bladeren en takjes in de regenwaterput terechtkomen. Gebeurt dat toch dan kunnen ze op de bodem van de put beginnen rotten met alle gevolgen van dien. Voorzie in de dakgoot dus een spin of netje die het grofste materiaal tegenhoudt. En vergeet vooral niet af en toe, en vooral in de herfst, je goot te kuisen, zeker als er bomen in de buurt staan. Voordat het water uit de put wordt aangezogen volgt de tweede filtering. Een fijnmazig gaas is aangebracht rond de aanzuigleiding zodat vaste deeltjes in geen geval de leiding kunnen verstoppen. Met deze twee filteringen is het water vaak van voldoende kwaliteit om het toilet te spoelen of de was te doen. Indien het water toch nog kleur of een geurtje heeft, kan je eventueel nog kiezen voor een 3 e filter na de pomp.
Pro-Per Ontstoppingsdienst Reinigen regenput.
Dikwijls ligt er bouwafval in, of een dikke laag grond of zand. Dit bevordert de werking van uw reservoir niet, verminderd te capaciteit, en kost je extra filters om het proper te krijgen voor gebruik. Bij Pro Per beseffen we hoeveel water kost, en pompen we dat niet in de riool. Laat deze week je regenput nog uitkuisen met behoud van water! Op die manier kan je na het uitkuisen weer alle aangesloten toiletten, wasmachine, etc. Bel ons even op, en stel je bijkomende vragen. Inclusief bij reinigen regenwaterput.
Longin Service Regenput reinigen Bevekom.
Bel ons gerust voor regenput reinigen in Bevekom. U kunt bij Longin terecht voor ecologische en innoverende milieutechnieken, voor openbare en industriële reiniging, voor het beheer van technische installaties, voor afvalstoffenmanagement en voor het inspecteren en reinigen van riolen en andere afvoerbuizen.

Contacteer ons